Παναγιώτα Κυριαζάκου

Διατροφολόγος

  • Contrast
  • Layout
  • Font

Κλείστε το ραντεβού σας: 2313079972

Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ
Είναι πλέον κοινώς αποδεκτό, ότι η διατροφή μας είναι απόλυτα συνδεδεμένη τόσο με την υγεία μας όσο και με την ψυχική μας διάθεση και την ευεξία μας.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής όμως, μας παρασύρει συχνά και μας οδηγεί να υιοθετήσουμε συνήθειες (ζωής και διατροφής), που δεν έχουν καθόλου ευεργετικό αντίκτυπο στα παραπάνω.

Η αλλαγή αυτών των συνηθειών βέβαια, δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.  Πρόκειται για σημαντικά κομμάτια της καθημερινότητας μας, για το ίδιο το μοντέλο της ζωής μας.

ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ!

Και το σημαντικότερο :

κάθε αλλαγή, έστω και μικρή, στις συνήθειές μας και στη διατροφή μας, έχει τεράστιο αντίκτυπο στην υγεία μας και στην ποιότητα ζωής μας.

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΥ 
Η δουλειά του διατροφολόγου λοιπόν είναι (έτσι όπως αντιλαμβάνομαι τη δουλειά μου) ,να σας βοηθήσω αν νομίζετε ότι το χρειάζεστε :

 •  σχεδιάζοντας το διαιτολόγιό σας
 • βοηθώντας σας να αλλάξετε την διατροφική σας συμπεριφορά γενικότερα
 • ενθαρρύνοντας σας και ενδυναμώνοντας σας, μέσα από διάφορες τεχνικές, να καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τις απαιτούμενες αλλαγές στη διατροφή και τον τρόπο ζωής σας γενικότερα.

ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ

Τι είναι αυτό που αντικατοπτρίζει την κατάσταση της ζωής σας αυτή τη στιγμή;

 • αυτό που σας απασχολεί είναι ένα γερό ανοσοποιητικό και ή πρόληψη μελλοντικών ασθενειών ;
 • αυτό που σας δυσκολεύει είναι η αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζετε ;
 • σας προβληματίζει κάτι σχετικό με το βάρος σας ή/και την εικόνα του σώματός σας ;
 • μήπως η συνθήκη στην οποία βρίσκεστε είναι ιδιαίτερα απαιτητική (αθλητισμός, πρωταθλητισμός, πανελλήνιες εξετάσεις κλπ) και χρειάζεστε περισσότερο διατροφική υποστήριξη ;
 • βιώνετε μια πιο ιδιαίτερη και απαιτητική διατροφικά, περίοδο της ζωής σας (ανάπτυξη, εγκυμοσύνη, θηλασμός, εμμηνόπαυση κλπ) ;

Όποια κι αν είναι η απάντηση ή ακόμα κι αν δεν συμβαίνει τίποτα από τα παραπάνω, αλλά απλά έχετε χαθεί στην πληθώρα διατροφικών πληροφοριών, έγκυρων ή μη, με τις οποίες σας βομβαρδίζει το διαδίκτυο, αν θέλετε συμβουλές για το πως να βοηθήσετε τα παιδιά σας να χτίσουν τη διατροφική τους συμπεριφορά σε σωστές βάσεις ή για οποιοδήποτε άλλο ζήτημα σχετικό με τη διατροφή,

είμαι στη διάθεση σας, ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε με λεπτομέρειες τις ιδιαιτερότητες της δικής σας μοναδικής περίπτωσης και να βρούμε μαζί τις πιο κατάλληλες παρεμβάσεις.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Έχει διαπιστωθεί μετά από έρευνες, ότι καλύτερο αποτέλεσμα στην τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς έχουν οι εντατικές παρεμβάσεις. Πιο συγκεκριμένα, απαιτούνται τουλάχιστον 14 προσωπικές συνεδρίες στο πρώτο εξάμηνο, όπου σχεδιάζεται εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής και δίνονται οδηγίες τροποποίησης διατροφικής συμπεριφοράς, ενώ συστήνεται συνέχιση της επαφής με τον ειδικό, αλλά όχι απαραίτητα σε τόσο συχνή βάση.

Η αμεσότητα των δια ζώσης ραντεβού στο γραφείο είναι οπωσδήποτε προτιμότερη, αλλά σε περιπτώσεις που αυτό δεν είναι εφικτό, υπάρχει πάντα και η δυνατότητα των εξ αποστάσεως συνεδριών, μέσω βίντεο κλήσεων ή ακόμα και τηλεφώνου, αλλά και συνδυασμού των δύο παραπάνω τρόπων.

Πρόσφατα Άρθρα