Παναγιώτα Κυριαζάκου

Διατροφολόγος

    • Contrast
    • Layout
    • Font
Σχεδιασμός διατροφικών προγραμμάτων για όλες τις φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις.
Σχεδιασμός πλάνου διατροφικής συμπεριφοράς για αντιμετώπιση παθήσεων.
Σχεδιασμός πλάνου συντήρησης κατά την ολοκλήρωση του κάθε προγράμματος.

Βιογραφικό

Η Διαιτολόγος -Διατροφολόγος Κυριαζάκου Παναγιώτα αποφοίτησε από το τμήμα “Διατροφής και Διαιτολογίας” του Α-ΤΕΙ Θεσσαλονίκης το 1999.
Έκανε την πρακτική της στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Γ.Γεννηματάς” και στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στις διατροφικές διαταραχές από το “National Center of Eating Resorders”. Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει μαθήματα ψυχολογίας, συμβουλευτικής και life coaching από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
Είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδας. Δεν σταματά ποτέ να ενημερώνεται και να εκπαιδεύεται πάνω στις πιο σύγχρονες εξελίξεις της Επιστήμης της Διατροφής παρακολουθώντας πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων, καθώς και από την ελληνική και διεθνή βιβλιογραφία.

Είναι μητέρα τριών παιδιών. Συμμετέχει και διοργανώνει ενημερωτικές ομιλίες και σεμινάρια.
Διατηρεί διαιτολογικό γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η φιλοσοφία της είναι ότι το κάθε περιστατικό πρέπει να προσεγγίζεται εξατομικευμένα.
Μετά από προσωπική συνέντευξη όπου λαμβάνεται λεπτομερές ιατρικό και διατροφικό ιστορικό και μετά βεβαίως από τις κατάλληλες μετρήσεις, σχεδιάζεται το πλάνο δράσης, σε συνεργασία με τον πελάτη, ώστε τα αποτελέσματα να είναι άμεσα και να διαρκέσουν για το υπόλοιπο της ζωής του.

Γιατί στόχος δεν είναι η τήρηση,για μικρό χρονικό διάστημα, ενός προγράμματος διατροφής εντελώς έξω από τον τρόπο ζωής του.

Στόχος είναι η μόνιμη τροποποίηση της διατροφικής του συμπεριφοράς, προς τη σωστή κατεύθυνση, βήμα βήμα, με σεβασμό στην προσωπικότητα, στις προτιμήσεις, στις ιδιαίτερες ανάγκες, στον τρόπο ζωής του καθενός ξεχωριστά.

Και φυσικά σύμφωνα με τις επιταγές του Μεσογειακού μοντέλου Διατροφής, που είναι και το μόνο που αποδεδειγμένα προάγει τη μακροζωία, την υγεία και την ποιότητα ζωής του ανθρώπου.

Πρόσφατα Άρθρα